top of page

'IK RAAK HEM NIET EENS!'

Dit boekje is een (auto)biografische vertelling over een voetbalelftal dat op zaterdagmiddag haar best doen om te presteren maar daarin beperkt wordt door van alles en nog veel meer.  Door middel van 100 super korte anekdotes ontstaat een beeld van datgeen waar het bij amateurvoetbal echt omdraait: voetbalhumor.  De volledige opbrengst (€ 750) is gedoneerd aan het goede doel: Sportclub Teuge (kunstgrasveld).

Ik raak hem niet eens.JPG

LIEVER EEN VOLLE BUIK DAN EEN VOLLE KOELKAST
 

Hoe zou de inhoud van een kookboek er uit zien als deze wordt samengesteld door een volstrekt onbekende Nederlander met geen enkel talent voor koken. Deze hersenspinspel motiveerde de auteurs tot het ontwikkelen van dit kookboek met daarin 10 simpele gerechten voor de 'gewone man en vrouw'. De volledige opbrengst (€ 2.500) is gedoneerd aan het goede doel: Voedselbank Apeldoorn

Liever een volle buik.JPG

PROJECTEN

LICHTPUNTJES

IIn tijden van ongekende crisis is dit boek een warme deken op koude dagen ofwel: een lichtpuntje tijdens donkere momenten. Althans, dat is de insteek. Door middel van 20 autobiografische columns en unieke levensfilosofieën worden hedendaagse crisis in perspectief geplaatst. De volledige opbrengst (€ 5.000) is gedoneerd aan het goede doel: Stichting Sint voor ieder Kind. 

Lichtpuntjes voorkant_edited.jpg
bottom of page